دسته‌بندی نشده

سیستم عامل اندروید چیست؟

سیستم عامل اندروید چیست؟

سیستم عامل اندروید چیست؟

سیستم عامل اندروید، یک برنامه کامپیوتری است که برای یکپارچه‌سازی منابع سخت‌افزاری و نرم‌افزاری کار می‌کند. از این رو، سیستم عامل به انواع سخت‌افزار کمک می‌کند تا در کنار یکدیگر کار کرده و در عین حال بستری برای انتقال اطلاعات و بخش‌های نرم‌افزاری فراهم می‌کند. از این رو، سیستم عامل اندروید در تلفن‌های هوشمند، به‌عنوان مدیر عملکرد سخت‌افزار تلفن همراه و برنامه‌هایی که روی آن نصب کرده‌اید را کنترل می‌کند.

اندروید چیست؟

اندروید یک سیستم‌ عامل منبع باز است زیرا کد اصلی آن برای استفاده رایگان بوده و می‌تواند از طریق هر کسی که می‌خواهد آن را برای دستگاه خود سازگار کند، استفاده شود. با توجه به ویژگی منبع باز و پایه آشنای اندروید، این سیستم‌ عامل در برخی از گوشی‌های شخصی و فراتر از تلفن‌های هوشمند استفاده می‌شود. شما می‌توانید اندروید را در کنسول‌های بازی  ویدیویی، ماشین، تلویزیون و بسیاری از موارد دیگر پیدا کنید.

تاریخچه اندروید

تاریخچه اندروید به این صورت است که در نوامبر سال 2005 گوگل اقدام به خرید یک شرکت کوچک کرد که در آن شرکت اقدام به ساخت نرم افزار برای تلفن های همراه می شده است که سرنوشت و تاریخچه اندروید از این جا شروع شد اما همچنان تا سال 2007 هیچ اعلامی از سمت گوگل انجام نشده بود که اقدام به ساخت سیستم عامل متن باز برای گوشی های هوشمند می کنند.

اما در نهایت گوگل در 23 سپتامبر اولین نسخه اندروید را رونمایی کرد قبل از اینکه اولین نسخه اندروید را به رسمیت اعلام کنند دو نسخه آلفا استفاده می شده است که در تاریخچه اندروید به اطلاع عموم نرسیده بود در تاریخچه اندروید مشاهده می شود که 4 نفر ، از افراد تاسیس کننده این کمپانی بودند که نام های آنان عبارتند از: افراد به نام های ریچ ماینر، نیک سیرز، کریس وایت و اندی روبین .
در تاریخچه ی دیگری از اندروید مشاهده می شود که در سپتامبر 2008 اولین تلفن همراهی که دارای سیستم عامل اندروید بود به نام T-Mobile G1 یا HTC Dream به عموم افراد معرفی شد. از آنجا که گوگل تصمیم به متن باز بودن این سیستم عامل را کرده است لوگوی آن سیستم هم یک پروژه متن باز می باشد جالب است بدانید که گوگل برای هر نسخه از اندروید اقدام به ساخت مجسمه های ربات اندروید می سازند همه ی مجسمه هایی که برای نسخه های اندروید ساخت و ایجاد شده است.

در رو به روی ساختمان Montaint View کالیفرنیا در چمن ها قرار دارد جنس این مجسمه ها همه از پلی استایرن می باشد که بر روی همه ی آن ها از پلاستیک پوشیده شده و سپس با رنگ سبز که مخصوص خود لوگو می باشد رنگ آمیزی شده است.

ویژگی‌های اندروید که باعث محبوبیت آن شد

گوگل یک دستور کار تقریباً ثابت برای معرفی سخت افزار ها به Android داشت که در مستندات، آن را برای توسعه دهنده‌ها هم مشخص کرده بود. این به معنی یکپارچه بودن قوانین اجرای اپلیکیشن‌ها در همه برندهای گوشی موبایل بود و به همین جهت دیگر نیازی نبود تا برای هر برند برنامه نویسی جداگانه‌ای انجام شود.

همین امر موجب شد تا اندروید بین برنامه نویس‌ها هم محبوب شود و آن‌ها هزاران اپلیکیشن مفید را برای اندروید طراحی کنند. به علاوه گوگل مرتب به روز رسانی‌های جدید و مفیدی را به اندروید اضافه می‌کرد که باعث رشد و توسعه اندروید شد. در واقع Android با این کارها همزمان از برنامه نویسان مستقل هم پشتیبانی کرد و در مقابل پشتیبانی و حمایت برنامه نویسان و استقبال کاربران را به همراه داشت.

سرویس گوگل پلی اندروید چیست؟

هسته اندروید، منبع باز است، این برنامه به عنوان بخشی از پروژه Open Source اندروید که در اصطلاح AOSP نامیده می‌شود، قرار می‌گیرد و نسخه خالص و ابتدایی اندروید است. با این حال، اندرویدی که شما در تلفن هوشمند خود می‌بینید، با این نسخه ابتدایی تفاوت داشته و حتی برخی برنامه‌های دیگر نیز به صورت پیش فرض روی آن نصب شده‌اند. بیشتر این نرم‌افزارها تحت سیستمی به نام Google Play Services هستند که سرویس‌های گوگل مانند گوگل پلی، جیمیل، یوتیوب و … را به اندروید می‌آورد.

سیستم عامل اندروید دارای چه ویژگی‌هایی می‌باشد

  • به روز رسانی مداوم از سوی گوگل
  • فریم ورک سازگار با سخت افزارهای مختلف
  • مستندات کامل برای توسعه اپلیکیشن
  • اپ استور قدرتمند، بزرگ و کامل
  • قابلیت شخصی سازی‌های متنوع

Tap To Transfer

 این ویژگی برای انتقال داده‌ها با سرعت بسیار بالا ایجاد شده است. قبلاً ویژگی دیگری با نام Nearby Share به اندروید اضافه شد که برای انتقال داده‌ها به کمک Wifi مستقیم طراحی شده بود و مانند بلوتوث عمل می‌کرد. همین ویژگی Nearby Share خود ایده‌ای از اپلیکیشن‌های ShareIt و Zapya بود.

Opt-In Notification

 این ویژگی امکان تنظیم اجازه اعلان به اپلیکیشن‌ها را می‌دهد. برای مثال گاهی شما در کانال‌های مختلف تلگرام عضو هستید و هر دقیقه یک نوتیفیکیشن جدید برای شما ظاهر می‌شود؛ در این حالت شما نمی‌خواهید تک تک کانال‌ها را برای نوتیفیکیشن تنظیم کنید و به جای این کار، تنظیم نوتیفیکیشن را در کل اپلیکیشن تلگرام غیر فعال می‌کنید و هر وقت خودتان خواستید به تلگرام سر می‌زنید.

حذف کردن اپلیکیشن‌های اخیر

این ماهیت برای این است که هر اپلیکیشن مورد نظری را که دوست دارید بتوانید حذف کنید. 

نصب و بروزرسانی برنامه ها با سرعت بالا با استفاده از اندورید

از دیگر ماهیت‌های اصلی اندروید این است که اپلیکیشن‌های مورد نظر را می‌توانید به راحتی و در کمترین زمان نصب و بروزرسانی کنید. 

دسترسی راحت

قابلیت دسترسی راحت به تمامی قسمت‌های تنظیمات با استفاده از سیستم عامل اندورید امکان‌پذیر است. 

قابلیت دیدن منبع دانلود برنامه‌ها

این قابلیت این امکان به شما می‌دهد تا با دیدن منبع اپلیکیشن دریافت شده آن را به خوبی شناسایی کردن و اقدامات مورد نظر را بر روی آن برنامه انجام دهید. 

دیدن کلید‌های میانبر در تمامی برنامه‌ها

با توجه به این که عده‌ای از کاربران قادر نیستند تا کیبوردهای فیزیکی به تبلتشان اتصال کنند و با توجه به این مسئله اندروید این امکان را خواهد داد تا هر اپلیکیشن را که دوست دارید اجرا کنید. 

اندروید امکان اجرا کردن دو برنامه را به صورت همزمان به شما می‌دهد

شما این امکان را دارید تا از طریق سیستم عامل اندروید دو برنامه را به صورت همزمان باز کنید و از آن استفاده کنید. 

پخش صوتی در وضعیت مونو

تعدادی از افراد دوست دارند در زمان‌هایی که از هندزفری استفاده می‌کنند از یک سمت آن استفاده کنند و از سمت دیگر هندزفری استفاده نکنند،  در Android این قابلیت برای شما وجود دارد که کیفیت صدا در یک سمت هندزفری باشد و از این سمت صدا کم و زیاد شود. 

در سیستم عامل اندروید ایموجی های زیادی وجود دارد

از دیگر ماهیت‌هایی که در سیستم عامل Android وجود دارد ایموجی‌های مختلف و زیاد است، کاربران این امکان را دارند تا با قرار دادن انگشت بر روی ایموجی هر کدام از آن‌ها را که نیاز دارند انتخاب کنند. 

امکان تغییر دادن اندازه محتوای صفحه نمایش 

شما می‌توانید با وارد شدن به بخش DISLAY SIZE صفحه نمایش را مناسب با نیازی که دارید در هر اندازه بزرگ و کوچک کنید.

ویژگی‌های فنی اندروید

اندروید بر پایه هسته سیستم عامل Linux و ساختار توضیع Arch ساخته شده است. این سیستم‌عامل تلفن همراه برای این که برنامه نویسان راحت‌تر کار کنند، از زبان‌های سطح بالا برای توسعه استفاده کرد. گوگل زبان جاوا را به عنوان زبان اصلی اندروید انتخاب کرد با این تفاوت که فریم ورک بسیار قدرتمندتری را نسبت به فریم ورک سیمبین ارائه داد. علاوه بر این، گوگل بعداً زبان‌های کوتلیل و فلاتر را هم معرفی کرد که کار را به شدت آسان می‌کرد.

برنامه نویسی اندروید چیست؟

حال ممکن است برای شما سوال پیش بیاید که در کل برنامه نویسی اندروید چیست؟ ما در پاسخ به شما می گوییم که زمانی که شما اقدام به ساخت اپلیکیشن می کنید معنای این است که به برنامه نویسی از طریق اندروید انجام می دهید. یعنی اپلیکیشن شما در محیط اندروید ساخت ساز می شود.
برنامه نویسی اندروید برای توسعه بیش تر اپلیکیشن های موبایلمون اجرا می شود یعنی افراد برنامه هایی که در اختیار دارند را برای اندروید ارتقا می دهند و می خواهند که برنامه آن ها بر روی دستگاه های متفاوت قابل اجرا و نمایش داده شود.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *